Novice

Kadeti Odbojkarskega kluba Fužinar SIJ Metala Ravne potrdili A ligo z dvema zmagama, druga ekipa do točke, člani pa žal do poraza

Minuli vikend so bile ekipe Fužinarja aktivne, vse so nastopile na domačem parketu. Prvo tekmo je odigrala druga ekipa Fužinarja, ki je prišla do točke. Člani so bili žal poraženi z strani Maribora, kadeti pa so v nedeljo potrdili prvo mesto z kar dvema zmagama.

Druga ekipa Fužinarja je odigrala tekmo 6. kroga 3. DOL vzhod proti ekipi Ljubljana Volley.  V prvih nizih so prišli domači do vodstva, nato pa se je ekipa iz Ljubljane razigrala in prišla do izenačenja na 2:2. Nato so v petem nizu gostje nadaljevali z zelo dobro igro, domači pa so igrali preveč nezbrano, zato so na koncu gostom čestitali za zmago. Za Fužinar II so nastopili naslednji igralci: podajalca Mori 5 točk in Ramšak, libera Primik 1 in Golob, blokerji Tisovnik Enci 10, Lesnik 7, Slemenik 2 in Gradišnik 3, napadalci Ranc 6, Maklin J. 9, Maklin R. 6, Šumnik 5, Koren, Naveršnik, trener Jež Mitja. Naslednja tekma jih čaka v Ljubljani, kjer se bodo pomirili prosti ekipi Črnuč ACH III.

Prva ekipa Fužinar Sij Metala Ravne je v drugi tekmi dneva nastopila proti Mariboru. Obe ekipi sta pokazali dobro igro, vendar pa je manjšo prednost imela ekipa iz Maribora. Tekma se končala z rezultatom 3:0 gostujočo ekipo. Za Fužinar so nastopili: Jež M. 1, Lednik, Šavc 3, Tomaž 8, Jež J. 11, Milosavljević 4, Levar, Valentan 9, Rakić 8, Libnik (42% odlični sprejem), trener Nikolić. Naslednja tekma ekipo Fužinarja čaka v Murski Soboti naslednjo soboto.

Na zadnjem turnirju so v nedeljo nastopili kadeti Fužinarja. V prvi tekmi so še tretjič v kvalifikacijah premagali ekipo Mislinje z 2:0, v drugi tekmi je Mislinja premagala Šoštanj Topolšico, v zadnji tekmi pa je domači Fužinar zaigral proti Šoštanju. Tekma se je končala z 2:0 za ekipo Fužinarja. Za kadete Fužinarja so nastopili: Adam 13, Mori 10, Primik 9, Ramšak st 8, Naveršnik 7, Slemenik 7, Gradišnik 8, Glinšek 6, Ramšak ml 2, Merkač 1, Hribernik, Belaj. Kadeti bodo prvenstvo nadaljevali v A ligi, ta pa se prične 22. januarja 2017.