Novice

Ekipi OK Fužinar Sij Metal Ravne poraženi, kadeti pa uvrščeni v A - ligo

Obe ekipi OK Fužinar Sij Metal Ravne, tako prva kot druga sta v zadnjem krogu v ligah nastopili v gosteh, obe proti drugo uvrščenima ekipama na lestvici 1. in 3. DOL. Prva ekipa je izgubila proti Calcit Volleyballu, druga pa proti Hočam II.

Druga ekipa je v Hočah nastopila ob 14 uri. Niza sta se končala na 25:23 in 26:24 za domačine, prav tako pa niso dobili tudi tretjega niza, ter na podlagi tega izgubili s 3:0. Za drugo ekipo so nastopili: Ranc 11, Maklin J. 8, Tisovnik 6, Slemenik 4, Mori 4, Golob 1, Koren 1, Maklin R. 1, Primik, Naveršnik, Ramšak. Nastopili so pod vodstvom trenerja Ježa, ki je takoj po končani tekmi odpotoval v Kamnik, kjer je gostovala prva ekipa. V prvem nizu so igralci Fužinarja povedli za nekaj točk, a so domači kar hitro izenačili, na koncu pa še povedli in razliko povečali na 25:21. Drugi niz se je odvijal podobno kot prvi, pri tem je bil rezultat 25:22. V tretjem nizu pa je bil rezultat 22:21, prav tako za domačo ekipo. Pod vodstvom trenerja Nikolića so nastopili: Stravnik, Jež M., Lednik, Šavc, Tomaž 12, Jež J. 12, Milosavljević 8, Valentan 5, Rakić 8, Libnik.

Obe ekipi bosta naslednjo tekmo tekmo igrali doma, druga ekipa ob 16. uri proti Ljubljana Volley II, prva pa proti Mariboru ob 19.00. Vabljeni!

V nedeljo so na turnirju za A ligo nastopili kadeti OK Fužinarja. Prva tekmo so dobili proti ekipi Šoštanja Topolšice in sicer z 2:0. V drugi tekmi so nastopili proti Mislinji, ki je dobila prvi niz s 25:19, v drugem nizu pa je ekipa Fužinarja izenačila na 1:1, nato pa so v tretjem nizu povedli in premagali ekipo Mislinje. Zmagali so dvakrat in se že krog pred koncem uspeli uvrstiti v A ligo. V nedeljo, 13. novembra 2016 jih čaka turnir na domačih tleh. Za kadete Fužinarja so nastopili: libera Primik in Belaj, Adam 18 točk, Mori 17, Slemenik 12, Gradišnik 11, Ramšak 10, Naveršnik 9, Glinšek 3, Ramšak mlajši.