Novice

Ekipi Odbojkarskega kluba Fužinar Sij Metala Ravne do poraza

Ekipi, ki nastopata v 1. in 3. DOL sta zabeležili poraz proti tretjeuvrščenim ekipam. Prva ekipa proti Triglavu, druga ekipa pa proti Slovenki Bistrici.

V soboto, 17. decembra 2016 so na domačem parketu igrali Fužinar II Sij Metal Ravne proti Slovenski Bistrici. Domači niso začeli najbolje, zato so gostje to izkoristili.  V drugem delu nizu so domači sicer igrali malo bolje, a je bil zaostanek prevelik. Drugi niz je bil bolj izenačen, vendar so ga kljub temu dobili gostje. Tretji niz pa je bil do končnice negotov, saj so domači pokazali boljšo igro. Na koncu so kljub trudu domače ekipe zmagali gostje iz Slovenske Bistrice s 3:0. Za Fužinar II so nastopili: Ranc 9 točk, Lesnik 7, Mori 6, Tisovnik 5, Golob 3, Adam 2, Maklin R. 1, Slemenik 1, Ramšak 1, Primik, Naveršnik, Maklin J., trener Jež Mitja. Naslednja tekma jih čaka, 21. januarja 2017 proti ekipi Radencev.

V 1. DOL pa ekipi Fužinar Sij Metala Ravne ne gre vse po načrtih, saj zasedajo zadnje mesto na prvoligaški lestvici. Zelo težko delo jih je čakalo na zadnji tekmovani dan, saj je na Ravne prišel Astec Triglav, ki je letos na lestvici izredno visoko. Prvi niz je dobila ekipa Triglava. Nekoliko bolj izenačena sta bila drugi in tretji niz, vendar pa so v končnici gostje odlično odigrali in niso prepustili niza domačemu Fužinarju. Pri gostih sto bili napadalno izjemno razpoloženi Matej Kek s 17, ter Lužovec in Bregant z 11 oziroma 10 točkami. Pri domačih, ki so igrali borbeno v obrambi, pa so nastopili: Stravnik 6, Jež M., Lednik 5, Šavc, Tomaž 6, Jež J. 6, Levar, Valentan 8, Rakić 9, Libnik. Po prekinitvi pogodbe s trenerjem Nikolićem je v dvojni vlogi Mitja Jež. 

V začetku naslednjega leta se ekipi Fužinarja obetajo kadrovske spremembe.  Dobila bo novega trenerja, dopolnjen pa bo tudi igralski kader, saj trenutna zasedba nujno potrebuje okrepitve za uspešen zaključek sezone.

Vse informacije bodo objavljene na spletni strani OK Fužinar Sij Metala Ravne.

http://www.okfuzinar.si/index.php