Novice

Akcija »ZIMSKI SVET PECE« je bila uspešno zaključena

Zastavljen cilj prodati 2000 kart je bil več kot dosežen!

Odkup sezonske vozovnice je možen na spodnji postaji žičnice na Peci ob predložitvi dokazila o plačilu, do 31. 12. 2014 od 8. do 14. ure. Prosimo, da s sabo prinesete veljavno osebno izkaznico ter ključ kartice (če slednjega še nimate, vstavite 3,00€). V primeru, da kartico izmenjujete s sorodniki oziroma prijatelji Vas prosimo, da s seboj prinesete osebne izkaznice za vsakega dokončnega uporabnika sezonske karte.

Vsi kupci, ki niso dobili kuponov a so preko bančnega računa nakazali 150€, so navedeni pod serijsko številko na seznamu kupcev, ki je na razpolago na spodnji postaji žičnice na Peci!

Vsi uporabniki bodo prejeli tudi knjigo kuponov Pliberške gospodarske skupnosti s popusti na različne storitve v Pliberku (glej prilogo).

Sezonske karte so še vedno na voljo na gorskih železnicah na Peci!

Vse dodatne informacije o izmenjavi sezonske karte lahko dobite po telefonu na številki 04235 2246.

Akcija „Zimski svet Pece" je jasen pokazatelj, da je regija na območju Pece zrastla skupaj in tvori eno celoto, povezano čezmejno okoliško območje (= Geopark Karavanke-Karawanken).

Za uspešno akcijo se zahvaljujemo vsem kupcem kupona, Deželni vladi Koroške, odvetniku Dr. Branku PERCU, gorskim železnicam Peca, upravni skupnosti Velikovec, Turizmu St. Kanzian – Klopeinersee, Gospodarski skupnosti Bleiburg – Pliberk, delovni skuposti Geoparka Karavanke – Karawanken, Športni zvezi Ravne na Koroškem, Gospodarski zbornici Slovenije – Območna zbornica Koroške, CARINTIA d. o. o., SC Peca, Petzenland PowerGroup ter občinama Feistritz ob Bleiburg/ Bistrica nad Pliberkom in Bleiburg - Pliberk.