Novice

Hura, prosti čas

Zveza športnih društev Ravne na Koroškem, Občina Ravne na Koroškem in ravenski Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti sta v času zimskih počitnic za otroke in mladino iz občine Ravne na Koroškem organizirala brezplačne športne aktivnosti.

Športni program »Hura, prosti čas« je v času zimskih počitnic spet omogočil mladim aktivno in brezplačno preživljanje prostega časa. S programom, ki ga financira Občina Ravne na Koroškem, želijo organizatorji mladim ponuditi kakovostno preživljanje počitnic, predvsem športno obarvano, ter jim omogočiti pestro ponudbo športnih vsebin, kjer skozi igro spoznavajo osnove različnih športnih panog. Mladi pa lahko svoj prosti čas izkoristijo tudi v družbi prijateljev.

Tako so imeli so možnost plavanja v zimskem bazenu, v telovadnici Športnega centra pa so se lahko rekreirali ob različnih igrah z žogo, igrali odbojko, košarko, nogomet, v večnamenski dvorani pa tudi namizni tenis.

Vsi tisti številni mladi, ki so počitnice preživljali doma, so se lahko brezplačno športno udejstvovali v Športnem centru. Športnih aktivnosti se je udeležilo precej otrok, animator programa pa je bil Jure Dretnik.

View the embedded image gallery online at:
https://zsdravne.si/novice/296-hura-prosti-cas-7#sigProIde7fb3bebb2