Novice

Veliko tekem za Odbojkarje Fužinarja SIJ Metala Ravne

Ekipe OK Fužinar Sij Metala Ravne so bile pretekli  konec tedna izredno aktivne. Ekipa male odbojke je prišla do napredovanja v 2. krog, članska ekipa je v 1. DOL izgubila doma proti Hočam, druga ekipa pa je slavila 3:2 proti Vuzenici.

V soboto. 27. novembra 2016 je potekal turnir 1. kroga v mali odbojki, odigran je bil v športni dvorani OŠ Koroških jeklarjev. Turnirja so se udeležile ekipe Mežice, Hoče in Fužinar Sij Metala Ravne. V prvi tekmi je potekal koroški derbi med Fužinarjem in Mežico, z 2:0 je zmagala Fužinarjeva ekipa. V drugi tekmi so Hoče premagale Mežico, prav tako z 2:0. V tretji tekmi turnirja pa sta se za prvo mesto pomeriji ekipi Fužinarja in Hoč. Slednji so slavili z 2.0 v nizih. Obe ekipi sta se uvrstili v naslednji krog državnega prvenstva v mali odbojki.

Naslednja od Fužinarjevih tekem je bila ob 16. uri, ko je bil na sporedu 9. krog 1. DOL. Pomerili sta se ekipi Fužinarja in novinci v 1. DOL Hoče. V prvem nizu je bil dvoboj od začetka kar izenačen, v končnici pa so toče dosegli gostje, ki so povedli z 1:0. V drugem nizu je domača ekipa popustila, zato je niz pripadal Hočam. V tretjem nizu je ekip Fužinarja igrala bolje, vendar pa je tudi tretji niz dobil ekipa Hoč. Fužinar tako ostaja pri treh točkah, ki jih je dobil z zmago proti Salonitu doma. Za Hoče so največ točk dosegli Radovič 13, ter Crnjanski in Planinšič oba po 10. Za Fužinar so nastopili: Stravnik 1, Jež M. 3, Lednik, Šavc, Tomaž 6, Jež J. 11, Levar, Valentan 8, Rakić 7, Libnik, trener Nikolić.

Ekipa Fužinar II Sij Metala je nastopila v koroškem derbiju, proti Svolley Vuzenici. Prvi niz je domača ekipa gladko dobila in povedla z 1:0. V drugem nizu so gostje pokazali boljšo igro, zato so iralci Fužinarja šele v končnici prišli do zmage. Po vodstvu z 2:0 so domači igralci nekoliko popustili, kar so gostje izkoristili in izenačili na 2:2.  V petem nizu so domači ponovno pokazali dobro igro in zmagali z 3:2. V ekipi Fužinarja so nastopili naslednji igralci: Ranc 18, Lesnik 14, Tisovnik Enci 12, Maklin J. 12, Šumnik 6, Maklin R. 4, Ramšak 3, Primik 1, libero Golob, Slemenik, Gradišnik, Naveršnik, trener Jež.